Arriba la 3a Milla de la Represa

El Club Atlètic Granollers organitza aquesta sessió dissabte 26 de setembre a les 19.30 h

Esports

| CAG

Arriba la 3a Milla de la Represa a les pistes d'atletisme, organitzada pel Club Atlètic Granollers, el pròxim dissabte 26 de setembre a les 19.30 h.

La Cursa està oberta a totes les persones majors de 10 anys, els menors de 18 amb autorització paterna. Es tracta d'una activitat que consisteix a fer 4 voltes a la pista d’atletisme (4 x 400 metres + 9 metres= 1,609 quilòmetres).

Cada participant serà responsable de controlar les seves voltes i es cronometrarà la distància de la milla a partir de la primera trepitjada a la catifa de sortida que estarà 9 metres per davant de les catifes de meta.

Les inscripcions es faran només per Internet al web xipgroc.cat fins al 24 de setembre o quan s'arribi al límit de participants (300). El preu de la inscripció prèvia en línia és de 8 euros i és obligatori el xip groc, amb la inscripció es podrà comprar un xip groc al preu de 16 euros; si queden dorsals lliures, el mateix dia de la cursa es podran adquirir a la mateixa pista al preu de 10 euros i 20 euros si cal afegir el xip groc. Igualment, els participants podran escollir hora de sortida entre les 19:30 i les 21:00 hores i la sortida serà individual a mesura que vagin arribant i demanin sortir.

Com a mesures de prevenció de la Covid-19, els participants només podran sortir cada 3 segons mínim. Només podrà haver-hi 15 corredors a la pista i caldrà esperar que acabi algú per acceptar un nou participant. La cursa es tancarà 15 minuts després del límit final i en el moment de recollir el dorsal que ha d’estar 37,2° o inferior. Amb una temperatura superior no es podrà accedir dins de la instal·lació ni sortir a pista i no tindrà dret a reclamar la inscripció. Mentre no es dugui a terme activitat física, serà obligat dur la mascareta dins del recinte esportiu.

Edicions locals