Àlex Valiente substitueix Carles Fernández a l'àrea de Turisme del Consell Comarcal

El regidor del PSC de la Garriga ha estat nomenat nou conseller de l'ens

Política

Àlex Valiente
Àlex Valiente | PSC

la Garriga, Roca del Vallès, la

Àlex Valiente, regidor del PSC de la Garriga, ha estat nomenat nou conseller de Turisme del Consell Comarcal, després de la renúncia presentada pel roquerol Carles Fernández. El president del Consell Comarcal, Francesc Colomé, va signar el decret la setmana passada.

Valiente té 39 anys, és nascut a la Garriga i forma part del Grup comarcal Coalició Candidatura de Progrés (PSC). És tècnic d’FP II d’Administració i Comptabilitat, mestre d’Educació Primària i Postgrau en Comunicació i Lideratge, i actualment es dedica professionalment a l’àmbit de la comptabilitat.

El regidor de la Garriga agafa el relleu de l’Àrea de Turisme en un moment en què l’objectiu principal és desenvolupar polítiques que ajudin a millorar la difícil situació en la qual es troba el sector turístic arran de la pandèmia provocada per la Covid-19.

Per a Valiente agafar aquesta responsabilitat representa “el repte d’ajudar i acompanyar a tot el sector turístic del Vallès Oriental per superar aquests moments d’angoixa i sortir molt més enfortits”. Avui mateix se celebra plenari tècnic –format per responsables tècnics de turisme dels ajuntaments i el Consell Comarcal i representants de les associacions privades, on s’acomiadarà del sector el fins ara conseller Carles Fernández i es presentarà el nou conseller.

Edicions locals