Alfred Rodríguez Picó inaugura amb una conferència l'exposició 'Operació aigua'

Sorea inaugura la mostra itinerant dijous, al Museu de Ciències Naturals de Granollers

Societat

Sorea inaugurarà dijous (18.30 h), al Museu de Ciències Naturals de Granollers, l'exposició Operació aigua, que pretén conscienciar els visitants sobre la situació present i futura de la disponibilitat d'aigua, els usos i els abusos, així com l'impacte que aquests tenen al medi ambient. L'acte de presentació d'aquesta exposició itinerant comptarà amb la intervenció del popular meteoròleg Alfred Rodríguez Picó.

La mostra, que es podrà visitar fins al 21 d'octubre, serà inaugurada per l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el conseller delegat de Sorea, Emili Giralt. Seguidament, Rodríguez Picó pronunciarà la conferència L’escalfament del planeta i el seu impacte en els recursos hídrics.

Amb motiu de les limitacions d’aforament dels espais on es realitzarà la inauguració i la conferència, i per complir amb les mesures de seguretat, es demana confirmació d’assistència al correu electrònic infosorea@sorea.cat per al públic en general.

Després de l'estada a Granollers, l’exposició Operació aigua de Sorea visitarà una trentena de poblacions catalanes en els pròxims dos anys.

Edicions locals