Un incendi destapa una plantació de marihuana a Bigues i Riells

Els Bombers van determinar que l'origen del foc era una sobrecàrrega i la manipulació il·legal de la instal·lació elèctrica

Societat

Bigues i Riells

Un foc va fer descobrir una plantació de marihuana en un immoble del carrer Rabassola de Bigues i Riells. Divendres de la setmana passada la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van detenir el propietari de la plantació a la urbanització de Can Barri, que consideren responsable d'un cultiu d'unes 700 plantes de marihuana.
 

Els fets van tenir lloc a quarts d'onze de la nit, quan es va rebre l'avís al 112, d'un incendi en una casa. La Policia Local, els Bombers i els Mossos d'Esquadra es van desplaçar al lloc dels fets, però només hi van poder entrar els bombers, ja que el propietari de l'immoble no va donar permís per entrar als cossos de seguretat.

Els bombers van determinar que l'origen del foc era una sobrecàrrega i una manipulació il·legal de la instal·lació elèctrica.

L'endemà, amb el responsable detingut, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van aconseguir accedir al domicili i hi van comptar més de 700 plantes de marihuana.

Edicions locals