El KH-7 Granollers es posa, de nou, la granota de fer feina

Robert Cuesta no es refia del rival, tot i les dues derrotes del Morvedre

Esports

El KH-7 Granollers es posa, de nou, la granota de fer feina
El KH-7 Granollers es posa, de nou, la granota de fer feina | BM Granollers

Després de dues setmanes sense competir pels compromisos internacionals, el KH-7 BM Granollers de Robert Cuesta es torna a posar la granota de fer feina de la Divisió d'Honor per continuar la bona dinàmica que va aconseguir durant les dues primeres jornades: dos partits i dues victòries.

L'equip femení granollerí lidera el grup B de la Divisió d'Honor, empatades a quatre punts amb el BM Elche i el Rocasa Gran Canaria. "Hem fet dues jornades molt bones, però hem de tornar a agafar el ritme de la competició. És cert que fa dues setmanes que no competint, però això no és excusa perquè la resta està en la mateixa situació", explica l'entrenador, que dimarts va poder dirigir la seva primera sessió setmanal.

El KH-7 visitarà divendres el Morvedre, a Sagunt (València). El conjunt valencià suma les jornades per derrotes contra Gran Canaria (21-23) i BM Porriño (29- 19). "És un equip que s'ha reforçat molt bé perquè han mantingut el bloc i han pujat el nivell de l'equip. A més, l'entrenadora Montse Puche és una referent i té sempre les idees ben clares", explica l'entrenador granolleri, que no es refia de les dues derrotes del Morvedre i assegura, que serà "un partit molt complicat".

El KH-7 BM Granollers va guanyar les dues primeres jornades amb comoditat contra l'Adesal Córdoba (20-30) i el Liverbank Gijón (30-24). jl.rodrígu

Edicions locals