Tres de tres del KH-7 BM Granollers

L'equip de Robert Cuesta s'imposa a la pista del Morvedre amb un clar 20 a 30

Esports

Un dels moments del duel a la pista de Port Sagunt.
Un dels moments del duel a la pista de Port Sagunt. | BM Morvedre

Tercera victòria en tres partits del KH-7 BM Granollers, que manté el pols pel primer lloc amb el Rocasa Gran Canaria. Tots dos conjunts són els únics que han encadenat un ple de victòries en l'inici del grup B de la Divisió d'Honor. Les granollerines s'han mostrat intractables a la pista del Morvedre, al Port Sagunt, amb una clara victòria per 20 a 30. 

El retorn a la competició regular ha estat prou bo per a les de Robert Cuesta, que han tornat en tan bon estat com van marxar: guanyant. A l'equador de la primera part l'electrònic mostrava un resultat ajustat, 10 a 12, però després d'un temps mort granollerí, les visitants s'han marcat un parcial de 0 a 3 i han pogut marxar al descans, 11 a 16. A la represa, les locals han escurçat la diferència fins a col·locar-se amb un contraatac per empatar el partit. De tota manera, s'ha vist sota els pals una gran intervenció de Nicole Wiggins, seguit d'un gol important de Martina Capdevila, que ha donat oxigen a les granollerines, 17 a 19 al minut 40. 

Robert Cuesta ha llegit molt bé el partit i ha demanat temps mort en un moment clau. Era necessari canviar la dinàmica del joc i les vallesanes ho han aconseguit. Les recuperacions en defensa i la facilitat per fer gols s'han tornat a veure per distanciar-se amb set gols de diferència al minut 50, 17 a 24. El tram final ha estat un clar domini granollerí fins a la victòria final, que a més, ha estat la màxima avantatge del partit. 

El pròxim rival de les granollerines serà dimecres al Palau d'Esports (20.30 h) contra el BM Salud Tenerife.  

Fitxa partit:

BM Morvedre [20]: Solano, Toscano (1), San isidro, González (5), Zarco (7), Marin, Dias (1), Lacueva (1), Gómez, Montilla, Polonio (3), Gámez, De Andrés (1), Martín, Aguas, Borges (1).

KH-7 BM Granollers [30]: Wiggins, Imane, Gassama (5), Vázquez, Torras, Kofler (1), Sarandeva (3), Guarieiro (4), Vegué (3), Prelchi (1), Mera, González (6), Castañera, Sobrepera (4) i Capdevila (3).

Edicions locals