Ariadna Domínguez, subcampiona de Catalunya absoluta en pes

L'atleta del CA Montornès també guanya l'or sub-23 i Núria Gurri es penja la plata sub-23 en martell

Esports

Ariadna Domínguez, subcampiona de Catalunya absoluta en pes
Ariadna Domínguez, subcampiona de Catalunya absoluta en pes | Atletisme Montornès

Ariadna Domínguez, del Club Atletisme Montornès, ha guanyat la medalla de plata del Campionat de Catalunya absolut en llançament de pes, que va celebrar-se dilluns a Igualada. La montornesenca va aconseguir el segon millor registre en el llançament de 4 kilos amb una distància d'11 metres i 36 centímetres, a tan sols 60 cm de la campiona, Laura Redondo, del FC Barcelona. 

Es dóna la circumstància que Domínguez va ser la llançadora més jove de la final amb 20 anys, mentre que la campiona, de 32 anys, era la més veterana. La montornesenca va assolir el seu millor registre en la final al seu tercer intent, sent l'única vegada dels sis cops que superava els 11 metres. A més, va sumar un doblet de medalles perquè també va celebrar-se el Campionat de Catalunya sub-23 i la montornesenca va guanyar l'or en pes. 

Pel que fa al llançament de martell, de 4 kilos, Núria Gurri, de l'Atletisme Montornès, va guanyar una medalla de plata en sub-23 amb un registre de 36 metres i 33 centímetres, a nou metres de la campiona, Belén Bermejo, del CG Tarragona. 

Edicions locals