El KH-7 Granollers, amb una millor defensa, contundent contra el Tenerife (29-18)

Les granollerines ocupen el primer lloc en solitari del grup B de la Divisió d'Honor

Esports

El KH-7 Granollers, amb una millor defensa, contundent contra el Tenerife (29-18)
El KH-7 Granollers, amb una millor defensa, contundent contra el Tenerife (29-18) | BM Granollers / Xavier Solanas

El KH-7 BM Granollers femení segueix sent contundent i ho ha tornat a demostrar a casa contra el BM Salud Tenerife. Victòria clara, per 29 a 18, que manté a les granollerines líders en solitari del grup B, a l'espera del que fasi el Rocasa Gran Canaria contra el Còrdova, el pròxim  dimecres. 

Les granollerines van imposar el seu joc amb rotunditat en la defensa i ambicioses en atac. Al descans, l'electrònic ja era molt favorable per les locals, 17 a 11. A la represa, la diferència no va fer cap`altra cosa que pujar en benefici de les de Robert Cuesta. Ona Vegué va ser la màxima anotadora del partit amb nou gols. 

Amb quatre victòries en quatre jornades, el conjunt femení ha complert un ple de partits guanyats en aquest inici de la lliga. "Des del principi hem defensat molt bé i teníem molt clar quins eren els punts forts. Hem recuperat moltes pilotes i sabíem del seu potencial de llançament de llarga distància. Hem tallat les connexions d'elles, i això és perquè la defensa estava molt concentrada i això ens ha fet córrer, per fer situacions clares de gol i al contraatac", explica el tècnic Robert Cuesta, satisfet del treball de les seves pupil·les. 

El KH-7 BM Granollers ara es concentra en el debut continental amb l'European Cup, que tindrà lloc aquest cap de setmana al Palau d'esports, a doble partit, contra l'Alavarium, de Portugal. Dissabte, a les 18.30 h i diumenge, a les 18 h. 

Edicions locals