Xavier Arcarons guanya un premi internacional a la perruqueria creativa

Guardonat a la categoria Cut & Colour de l'International Visionary Awards

Societat, Economia

Xavier Arcarons al seu saló de perruqueria de Granollers
Xavier Arcarons al seu saló de perruqueria de Granollers

El granollerí Xavier Arcarons ha guanyat a la categoria Cut & Colour del certamen International Visionary Awards, un dels premis de perruqueria de més prestigi internacional. El saló granollerí va assolir el primer premi gràcies a la col·lecció femenina Euritmia.

La gala de lliurament de premis es va celebrar diumenge a l'Alternative Hair Show, un dels esdeveniments de perruqueria més importants del món.

Aquesta és la primera vegada que Arcarons participava als Visionary Awards i s'ha convertit en el segon català que fins ara ha aconseguit arribar a una final, amb 20 perruquers més d'arreu de l'Estat.

"És molt encoratjador i del tot emocionat haver assolit aquest reconeixement, la nostra primera final internacional ha estat una injecció d’energia positiva, especialment en aquests moments tan convulsos ens dóna força i il·lusió per continuar treballant en l’excel·lència de la nostra professió", afirma Arcarons.

L'International Visionary Awards, que té tres categories, fa 38 anys que se celebra per descobrir nous talents de la perruqueria d'arreu i compta també amb un vessant solidari, ja que els beneficis es destinen a la lluita contra la leucèmia infantil.

Després de treballar per Margaret Perruquers (Granollers) durant 9 anys, Arcarons va decidir el 2004 començar el seu propi projecte i inaugurar Xavier Arcarons Perruquers, un saló d'avantguarda a Granollers, on es fusionen les últimes tendències en perruqueria i un servei personalitzat. El 2017 va guanyar el Trend Vision Award en categoria color, i el 2018 va arribar a ser finalista al mateix certamen, però en la categoria Creative. En 2018 és prenominat al títol de Perruquer Espanyol de l'Any pel Club Fígaro.

Edicions locals