El pastisser granollerí David Pallàs, convidat de nou a 'Masterchef'

El mestre xocolater, amb establiment al passeig de la Muntanya, proposa als concursants un repte difícil de superar

Cultura, Societat

Samantha Vallejo-Nágera, David Pallàs, Pepe Rodríguez Rey i Jordi Cruz
Samantha Vallejo-Nágera, David Pallàs, Pepe Rodríguez Rey i Jordi Cruz

El pastisser granollerí David Pallàs serà el convidat en una de les proves més difícils que afronten els celebrities que concursen al programa Masterchef, de TVE (dimarts, 22.10 h). Un cop més, i després de passar per diverses edicions del reality de cuina més popular de la televisió, Pallàs repta els concursants amb una elaboració de postres difícil de superar.

En aquesta ocasió, Pallàs assisteix al programa amb una elaboració que requereix una gran tècnica, com es podrà veure durant el programa, i el repte per als concursants serà doble perquè no veuran l'elaboració del xef fins a la valoració del jurat, de manera que hauran de completar les seves elaboracions a cegues.

El pastisser granollerí, amb establiment al passeig de la Muntanya 38, és un mestre xocolater de reconegut prestigi a Espanya. Format a les ordres d'Antonio Escribá, és ferm defensor de la "democratització de la pastisseria d'autor", autor de diversos llibres i responsable que molts aficionats a la pastisseria hagin après els secrets de les grans elaboracions de dolços.

Edicions locals