Granollers serà una de les seus per al vot de censura a Bartomeu

El Barça ha demanat a la Federació Catalana de Futbol que cedeixi les seves seus al territori

Esports

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu
El president del Barça, Josep Maria Bartomeu

Granollers serà un dels 13 punts de votació que s'habilitaran l'1 i 2 de novembre –un dia festiu i un dia laborable– perquè els socis del Barça decideixin en referèndum la continuïtat o no de la junta directiva del Barça fins al març de 2021. Així ho marca el protocol enviat a la Secretaria General de l'Esport que ara la Generalitat ha de validar en funció de com evolucioni la pandèmia.

Per garantir una votació descentralitzada i amb seguretat sanitària, el Barça ha demanat a la Federació Catalana de Futbol (FCF) i a la Reial Federació Espanyola de Futbol poder utilitzar les seves seus al territori com a centres de votació, una petició que permetria al club blaugrana fer servir les instal·lacions de les federacions els dos dies de la votació.

Segons ha avançat el programa Onze de TV3, hi haurà 13 punts de votació a Catalunya i 8 a fora. Seran a Barcelona (Camp Nou), Lleida, Tarragona, Girona, Tortosa, Vilanova del Camí, Manresa, Mataró, Vic, Vilafranca del Penedès, Sabadell, Terrassa i Granollers, a més de València, Palma, Sevilla, Santiago, Saragossa, Bilbao, Madrid i Andorra.

Edicions locals