El KH-7 Granollers encarrila el passi a la tercera ronda amb una clara victòria contra l'Alavarium (19-38)

Les de Robert Cuesta afronten la tornada de demà diumenge de l'European Cup amb 19 gols d'avantatge

Esports

El KH-7 Granollers encarrila el passi a la tercera ronda amb una clara victòria contra l'Alavarium (19-38)
El KH-7 Granollers encarrila el passi a la tercera ronda amb una clara victòria contra l'Alavarium (19-38) | BMG / Xavier Solanas

El debut del KH-7 Granollers a l'European Cup ha estat amb una clara victòria al partit d'anada de la segona ronda contra l'Alavarium, de Portugal, per 19 a 38. L'equip de Robert Cuesta encarrila el passi a la tercera ronda continental perquè demà diumenge es disputarà el partit de tornada, novament al Palau d'Esports jugant el KH-7 ara de local, i amb un marge de 19 gols d'avantatge.  

"Encara no hem de pensar en el sortieg de dimarts, hem de pensar en les errades que hem fet avui per no fer-les demà". Així de contundent ha estat Robert Cuesta en acabar el partit, amb una còmoda victòria, que ha demostrat que les vallesanes són una piconadora contra les portugueses. Tot i que els primers compassos les de Portugal s'han avançat amb un 4 a 2, veient a les de Granollers un pèl insegures. Tot i que, ràpidament, s'han posicionat millor i han començat a fer una bona defensa per capgirar l'electrònic amb un 4 a 6. Fins al descans, el resultat ha estat ajustat i les granollerines han anat al vestidor amb un resultat a favor, 13 a 15. 

A la represa, el Granollers ha mantingut el nivell i ha passat per sobre de les portugueses, que tan sols han marcat sis gols, gràcies en part a la bona tasca de la porteria granollerina, El Granollers al minut 40 ja estava en la barrera dels deu gols d'avantatge, 14 a 24, que a partir d'aquí tan sols ha fet que augmentar fins guanyar per 19 gols de diferència.

A l'espera del sorteig de dimarts per conèixer la rival de la tercera ronda, el KH-7 BM Granollers jugarà demà diumenge al palau d'Esports el partit de tornada amb l'objectiu d'enllestir la feina ben feta d'aquest dissabte. El partit començarà a les 18 h al palau d'Esports.  

Edicions locals