El KH-7 Granollers noqueja l'Alavarium i passa a la tercera ronda de l'European Cup

Les granollerines guanyen l'eliminatòria contra les portugueses i dimarts coneixeran el seu proper rival

Esports

El KH-7 Granollers noqueja l'Alavarium i passa a la tercera ronda de l'European Cup
El KH-7 Granollers noqueja l'Alavarium i passa a la tercera ronda de l'European Cup | BMG / Xavier Solanas

La piconadora del KH-7 Granollers ha passat a la tercera ronda de l'European Cup després d'esclafar a les portugueses de l'Alavarium al global de l'eliminatòria. Les de Robert Cuesta van imposar-se dissabte per 19 gols al partit d'anada, per 38 a 19, i avui diumenge, en la tornada, han tornat a ser molt millors que les rivals amb una clara victòria, per 30 a 12, imposant-se en el global de l'eliminatòria. 

Les portugueses per donar la sorpresa havien de capirar els 19 gols d'avantatge de l'anada de l'eliminatòria de les granollerines. Una tasca complicada, que feia que l'Alavarium comencès guanyant, per 1 a 2. A partir d'aquí el Granollers ha noquejat el partit i l'eliminatòria, per si hi havia qualsevol dubte. Amb un parcial de 9 a 0, el BMG femení ha passat per sobre al Palau d'Esports i ha posat l'electrònic al seu lloc, 10 a 2 al quart d'hora de joc i amb quatre gols marcats des del seu camp. Robert Cuesta ha aprofitat per moure la banqueta i rotar les jugadores per donar minuts i seguir amb la mateixa intensitat, Al descans, 15 a 6. 

Amb el duel dat i beneit, i sense cap opció a la sorpresa, la segona part ha estat un pur tràmit. Les granollerines han tornat a fer un parcial de 9 a 0 i el resultat era ja de 24 a 7 a l'equador de la segona part. El duel ha baixat en intensitat, les granollerines s'han deixat anar i les portugueses han seguit oferint una versió fluixa. A les acaballes del partit, Martina Capdevila s'ha fet mal en una topada i ha hagut de sortir de la pista. Resultat final de la tornada, molt favorable per les granollerines, per  30 a 12. 

Amb la feina feta i el bitllet per a la tercera ronda, el Granollers espera rival del sorteig que tindrà lloc dimarts.  

Edicions locals