Kaba Gassama encén les alarmes del Palau d'Esports amb una possible sortida

La jugadora no ha disputat cap dels dos partits continentals i podria marxar al Nantes Atlantique

Esports

Pancarta dirigida a Kaba Gassama a la graderia del Palau d'Esports
Pancarta dirigida a Kaba Gassama a la graderia del Palau d'Esports | JL.R.B.

Una pancarta ha encès totes les alarmes del Palau d'Esports d'una possible marxa de la pivot i granollerina Kaba Gassama durant el partit de tornada de l'European Cup contra l'Alavarium portuguès. La jugadora, que és una de les indiscutibles de l'esquema de Robert Cuesta, no ha jugat cap dels dos partits de l'eliminatòria continental, que el Granollers ha passat sense problemes.   

Segons va informar el club, Gassama patia unes molèsties que l'ha deixada a la graderia els dos partits. Tot i això, una pancarta amb el missatge "Molta sort, Kaba! Gràcies", ha encès totes les alarmes d'un possible comiat de la pivot granollerina i internacional, formada a la base del BM Granollers. Fins i tot, el seu destí podria ser l'equip francès del Nantes Atlantique, club de procedència d'un dels fitxatges d'aquest estiu del Granollers, Janna Sobrepera.

De fet, ahir dissabte TV3 ja va avançar de la sortida de Kaba Gassama, tot i que des del club no s'han pronunciat al respecte. En el cas de marxar, Robert Cuesta tindria un mal de cap per omplir un buit d'una de les jugadores més importants del vestidor del Palau d'esports.

Edicions locals