Roger Amores i Carles Aguilera, debutants a l'Ok Plata d'hoquei patins

Amores, de Mollet, amb el Rivas de Madrid i Aguilera, de Parets, amb el FC Barcelona B

Esports

Roger Amores i Carles Aguilera, debutants  a l'Ok Plata d'hoquei patins
Roger Amores i Carles Aguilera, debutants a l'Ok Plata d'hoquei patins

José Luis Rodríguez Beltrán

L'Ok plata d'hoquei patins d'aquesta temporada té dos jugadors baixvallesans debutants, el molletà Roger Amores, amb el Rivas de Madrid, i el paretà Carles Aguilera, amb el FC Barcelona B. Els dos esportistes, davanters encara en edat júnior, veuen com la seva etapa formativa dona un salt de qualitat jugant en la segona màxima categoria estatal d'hoquei patins. 

Roger Amores, de 18 anys, tan sols fa uns mesos que s'entrena amb el seu nou equip, el Rivas de Madrid, i ja compta amb la confiança del tècnic havent jugat en les dues jornades disputades de la competició. El molletà va debutar en la primera jornada contra el Barça B, per 3 a 3. "Vaig entrar en joc amb el marcador a favor, 1 a 0. Per a mi va ser molt especial perquè mai havia jugat en aquesta categoria i feia molts mesos que no jugava cap partit oficial", explica Amores, que afegia: "a més, és el debuta amb un primer equip, el Rivas, i fer-ho contra un Barça... va ser emocionant". 

L'esportista sap que la seva categoria és la júnior i per això valora moltíssim les convocatòries. "No me les esperava, ja porto dues seguides. Però si arriba un dia que el tècnic no em convoca, no passa res. Continuaré esforçant-me i ajudant els companys. Tindré més oportunitats", assenyala Roger Amores. 

Pel que fa Carles Aguilera, de 17 anys, es va perdre la primera jornada del Barça B contra el Rivas, però va debutar en la segona contra el Sant Feliu de Codines, en la victòria per 4 a 0. "El moment del debut va ser quan el marcador era favorable 2 a 0. Va ser un partit que vam jugar bastant bé, jo en el meu cas em vaig veure bé, amb nervis perquè era tot un debut i ho volia fer tot correctament", diu Aguilera, que se satisfà "de la recompensa al treball que porto fet des de fa molt temps". 

De tota manera, Aguilera sap que té possibilitats de jugar amb el júnior, el tercer o el segon equip. Tot i que, també pensa en el primer equip, a l'Ok Lliga. "Sempre és una motivació arribar el més amunt possible. Tot i que sóc conscient que hi ha més jugadors, que són més grans d'edat i és molt complicat", adverteix. 

Aquest cap de setmana, el Rivas rebrà el Sant Feliu de Codines i el Barça B visitarà el Santa María del Pilar.

Edicions locals