L'ECG s'estrenarà diumenge contra el Cerdanyola

L'equip de José Solivelles jugarà el primer partit oficial de la temporada al camp del carrer Girona amb una limitació de 200 asisstents

Esports

| Roger Serrat /EC Granollers

L'EC Granollers rebrà diumenge el Cerdanyola amb l'objectiu de començar guanyant en la reestructurada Tercera Divisió d'enguany. L'equip de José Solivelles no va jugar en la primera jornada perquè tenia jornada de descans, mentre que el Cerdanyola no ho va fer per un possible cas de Covid-19. 

L'equip granollerí s'enfrontarà contra un equip que "domina molt bé l'ofici dins del camp, estan ben posats, no regalen res i és difícil trobar desorganitzats", apunta Solivelles, que sap de la dificultat dels del Vallès Occidental si s'avancen. "És molt complicat capgirar el resultat", diu. 

El tècnic granollerí es mostra satisfet de la pretemporada feta amb un balanç de quatre victòries, tres empats i tres derrotes. "Ha estat una pretemporada llarga, diferent i portem molt de temps sense competir. HO afrontem amb molta confiança i ganes", assegura. L'ECG té les baixes del central Marc Llovera i del porter Álex Túnez.

Per accedir al camp

L'ECG ha previst una limitació de 200 persones dins el camp i aquests hauran d'entrar entre les 11.15  i les 12.15 h. Per accedir al camp s'ha d'omplir un formulari de responsabilitat, que s'haurà de mostrar a l'entrada. A partir d'aquí es farà un control de temperatura, la neteja de mans i l'ús obligatori de la mascareta a l'estadi i seure en els seients senyalitzats per mantenir les distàncies de seguretat. 

Edicions locals