L'EC Granollers s'estrena amb empat contra el Cerdanyola (1-1) amb polèmica final

L'àrbitre no assenyala un clar penal sobre Siabu, que podria haver posat el 2 a 1 a pocs minuts del final

Esports

Molins lluita una pilota dividida
Molins lluita una pilota dividida | Xavier Solanas

José Luis Rodríguez Beltrán

Empat amb sabor agredolç de l'EC Granollers al primer duel oficial de la temporada. Als de José Solivelles se li van escapar els tres punts del camp Municipal del carrer Girona. En primer lloc, per perdonar massa davant la porteria rival; i en segon lloc, per les qüestionables decisions de l'àrbitre no assenyalant un clar penal sobre Siabu -amb l'electrònic 1 a 1- i amb una expulsió polèmica a les acaballes al local Pau Darbra i al visitant Nils Puchades. De retruc, Solivelles també va ser expulsat per protestar. 

Al minut 9 de partit, Ñito Martín va avisar de les seves intencions amb un xut des de la frontal de l'àrea, que va marxar fora per una mà providencial del porter Manu. Poc després, el segon xut de Ñito va ser encara més ajustat, aprofitant una pilota provinent de banda esquerra, per xutar sense pensar, netejant l'escaire de la porteria rival. L'ECG va dominar la primera part i a la represa va notar la millora estèril amb remats de Marc Jiménez i Uri, que va obligar a fer una bona aturada a Ventosa sota els pals.

Els de Solivelels van sortir de la pressió rival en una bona acció ràpida liderada per Molins, que va desaprofitar una clara ocasió en un mà a mà contra Manu. La jugada va seguir fins a les botes de Siabu -va entrar en la segona part- que tampoc va estar afortunat en el xut fins que la defensa rival va treure el perill. L'empat dels de Cerdanyla va arribar en una segona jugada d'un corner, mitjançant un refús de Sosa, que remata Dani Martín, per posar l'1 a 1 al minut 80. 

A les acaballes, i amb les presses, L'ECG va trobar-se amb una clara ocasió manifesta de gol que va crear Siabu, que quan estava disposat a rematar va ser atropellat per la defensa rival. L'àrbitre no va xiular el clar penal, que va saltar les alarmes de l'aficionat i la banqueta local. Amb la tensió al cos, el col·legiat va seguir amb decisions poc afortunades repartint expulsions per una topada entre el local Pau Darbra i el visitant Nils Puchades, que va crispar a totes dues banquetes. Tant va ser així, que Solivelels va veure la vermella per protestar. 

El president de l'FCF al camp granollerí

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha acudit al Municipal de Granollers per seguir en directe l’enfrontament entre l’EC Granollers i el FC Cerdanyola del Vallès (1-1), corresponent a la segona jornada del Grup 5B de Tercera Divisió Nacional. També han estat presents a l’encontre el president de l’EC Granollers, Juan Castillo; l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; el regidor d’esports del municipi, Álvaro Ferrer; i el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez. El partit va comptar amb públic a la graderia, prop de 200 persones van entrar a l'estadi granollerí. 

Edicions locals