Kaba Gassama fitxa pel Nantes Atlantique

La capitana marxa amb 23 anys després d'onze temporades a les files del club granollerí

Esports

Kaba Gassama fitxa pel Nantes Atlantique
Kaba Gassama fitxa pel Nantes Atlantique | Xavier Solanas / BMG

Les alarmes al palau d'Esports es van encendre amb una pancarta i aquestes s'han complert amb un comunicat oficial: Kaba Gassama fitxa pel Nantes Atlantique. La pivot internacional del KH-7 BM Granollers inicia una nova etapa professional a França després que el Nantes Atlantique Handball hagi fet efectiva la seva clàusula de rescissió.

L'equip francès ha posat els ulls en la granollerina després de patir diverses baixes per lesió de llarga durada precisament en la posició de pivot. La jugadora del KH-7 BMG s'acomiada del club on va començar a jugar amb 12 anys, ara convertida en capitana, internacional i referent, als seus 23 anys. "M'agradaria donar les gràcies al club, és on he jugat des de ben petita. Tothom m'ha tractat sempre molt bé i estic molt agraïda", diu Gassama, que afegeix: "tinc moltes ganes de jugar a l'estranger, fa anys que segueixo la lliga francesa i és una lliga on sempre he volgut jugar. Ara tinc l'oportunitat de fer-ho i espero estar capacitada."

Nascuda el 1997 a Granollers, Kaba Gassama va començar a jugar a handbol als 12 anys a l'equip aleví del BMG i després d'onze anys al club s'ha convertit en el principal referent per les jugadores de la base, no només a la pista sinó també fora d'ella representant de la millor manera els valors del Club. En un comunicat, el club ha agraït a Kaba Gassama "el seu compromís, dedicació i professionalitat i desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa". 

Edicions locals