S'ajorna el partit del KH-7 Granollers contra el Rocasa Gran Canaria

El partit de lliga no es disputarà dissabte a petició del club vallesà

Esports

| BM Granollers

El KH-7 BM Granollers no jugarà el partit del dissabte al Palau d'Esports contra el Rocasa Gran Canaria. A petició del club vallesà, el comitè de competició de la federació espanyola ha confirmat l'ajornament del partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Guerreras Iberdrola.  

"La sol·licitud d'ajornament s'ha produït arran dels pocs dies de preparació que ha tingut la plantilla del KH-7 després de complir els dies de confinament que marca el protocol del Servei Català de la Salut", ha informat en una nota el club granollerí, que ara espera establir una nova data per disputar el duel contra les canàries. 

Segon partit ajornat

El KH-7 BM Granollers encadena el segon partit ajornat en les dues últimes jornades. Les de Robert Cuesta tenen pendent disputar un partit de lliga a la pista de l'Elx i aquest segon al Palau d'Esports contra el Gran Canaria, Tot i això, les granollerines són líders virtuals del grup B de la Divisió d'Honor amb un ple de victòries després de guanyar els quatre partits disputats. El pròxim partit de les granollerines es preveu dimecres a la pista del BM Porriño. 

Edicions locals