Víctor Font fitxa Toni Nadal per la seva candidatura a la presidència del Barça

L'oncle de Rafa Nadal faria tasques institucionals i crearia una nova àrea de bon comportament dels professionals

Esports

Víctor Font fitxa Toni Nadal per la seva candidatura a la presidència del Barça
Víctor Font fitxa Toni Nadal per la seva candidatura a la presidència del Barça

José Luis Rodríguez Beltrán

El granollerí i precandidat Víctor Font segueix treballant per formar una candidatura amb Sí al futurper a la presidència del FC Barcelona i avui divendres ha presentat el primer membre del consell directiu. L'empresari ha incorporat al seu equip Toni Nadal, oncle del tenista Rafa Nadal i germà de l'exjugador del Barça, Miquel Àngel Nadal. 

Toni Nadal farà dues tasques vinculades amb el fair play del club, és a dir, sent part de l'àrea institucional del FC Barcelona i el responsable d'una nova àrea de bon comportament. "El Toni tindrà un rol rellevant en ajudar un equip de professionals a muntar una àrea nova, una àrea de comportament, que pretenem que sigui una àrea transversal a tot el club i que ajudi a tots els professionals a ser formats i quin tipus de comportaments s’han de tenir per ser professionals del FC Barcelona", ha explicat el granollerí Víctor Font, que ha valorat que l'àrea institucional està "força desatesa". 

Toni Nadal ha explicat que ja fa dos anys que Font va anar a visitar-lo a Menorca amb la proposta, que el va convèncer i seduir. "Quan et diuen de participar al Barça, ets sent alabat. I més quan jo he estat dins de l’esport i un germà meu ha jugat al Barça. Va ser una sorpresa, però em va quedar molt clar la idea del Víctor i la seva visió de futur que tenia… ja em va parlar de probables problemes econòmics, temes institucionals i ja vaig quedar molt content d’aquella xerrada", adverteix Toni Nadal, que ha estat durant molts anys l'entrenador del seu  nebot, un dels millors jugadors de tenis de la història. 

 

Edicions locals