El Circuit celebra les Voltes Solidàries per col·laborar amb La Marató de TV3 i la Covid-19

El traçat vallesà acollirà aquest esdeveniment el diumenge 20 de desembre

Esports

Per 13è any consecutiu, el Circuit de Barcelona-Catalunya se suma als actes de la Marató de TV3. Com en les passades edicions, el traçat barceloní organitzarà les Voltes Solidàries, que se celebraran el diumenge 20 de desembre.

La iniciativa que impulsa Televisió de Catalunya enguany se centra a sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19, per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

Les Voltes Solidàries brinden l'oportunitat de fer dues voltes al Circuit de Barcelona-Catalunya amb vehicle propi, ja sigui cotxe o moto, guiades per un cotxe de seguretat a una velocitat mitjana de 50 km/h pel traçat Gran Premi de 4.655 metres. Tots els fons recaptats amb l'activitat, que es desenvoluparà de 10 a 14 h, es destinaran a la Marató de TV3. Els tiquets de les Voltes Solidàries estan disponibles a la web del Circuit a un preu de 25 euros per vehicle, ja sigui moto o cotxe.

A més, la primera tanda estarà reservada als cotxes clàssics de més de 30 anys, perquè aquests també puguin gaudir de l’experiència única de rodar pel traçat mundialista.

Per als més arriscats, les Voltes Solidàries amb GT’s. Aquesta modalitat permet conduir un cotxe d'altes prestacions com un Ferrari 430 o un Lamborghini Gallardo i sentir l'adrenalina que senten els autèntics pilots. Els tiquets d'aquesta modalitat estan disponibles per 120 euros (realitzant dues voltes al traçat) o per 150 euros (amb tres voltes), també en la franja horària de 10 a 14 h.

Indicacions operatives i de seguretat
És necessari adquirir el tiquet abans d'accedir al recinte i, en el cas de les Voltes Solidàries, tots els acompanyants han d'estar registrats, seleccionant l'entrada d'acompanyant, sense cap cost, juntament amb l'entrada del vehicle (que inclou la del conductor també). A més, tots els assistents hauran de passar per un control de temperatura i portar mascareta en tot moment, així com també hauran de seguir les indicacions del personal de seguretat.

L'arribada ha de ser entre 45 minuts i una hora abans de l'accés a pista, al pàrquing A1. Una vegada acreditats, els assistents passaran a la zona d'espera del pàdoc mitja hora abans de la tanda seleccionada. Els participants hauran de romandre dins del vehicle en tot moment.

Edicions locals