El waterpolo CNG obre temporada a Madrid amb una setmana d'entrenament

L'equip absolut va haver d'aturar l'activitat pel tancament de les instal·lacions esportives

Esports

El waterpolo CNG obre temporada a Madrid amb una setmana d'entrenament
El waterpolo CNG obre temporada a Madrid amb una setmana d'entrenament | CN Granollers

El waterpolo del CN Granollers va reprendre els entrenaments divendres passat, després de més d'una setmana sense poder fer-ho pel tancament d'instal·lacions esportives. L'equip granollerí, que milita en la Primera Divisió estatal, va haver d'aturar la seva activitat i veure's truncada la seva preparació per competir en la segona màxima categoria estatal, una situació que la resta d'equips de fora de Catalunya no van tenir. "Això ens perjudicarà, segur. Els equips catalans estem deixats de la mà del govern català. No pot ser que la resta d'equips d'àmbit estatal entrenin i nosaltres no", admet el segon entrenador, Adrià Sardó.

El CNG visitarà dissabte la piscina del Concepción Lineal, de Madrid, amb l'objectiu de competir, tot i no arribar en les mateixes condicions. "Anirem a competir, intentarem guanyar el partit. Aquesta temporada si aconseguim acabar la temporada, serà un èxit", admet Sardó, que admet que l'objectiu del CNG enguany és lluitar per fer l'ascens a la Divisió d'Honor. Aquesta temporada, la Primera Divisió s'ha dividit en dos grups i el CNG està al grup A, que competirà amb Rubí, Horta, Premià, Helios, Brains, Sevilla i Concepción Lineal.  
 
El calendari de la Primera Divisió Estatal havia d’iniciar-se el 31 d’octubre, però ni CNG ni Concepción van poder estrenar-se per motius lligats a la pandèmia (en el cas del CNG, per un cas positiu a l’equip rival). Aquesta segona jornada, però, sí que es té prevista disputar a la piscina madrilenya, amb totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats competents. A més, l'equip granollerí té un altre partit ajornat contra l'Helios, encara per concretar la data. 

Edicions locals