El KH-7, sense ritme de partit, visitarà l'Elx en l'European Cup

El partit de la competició continental serà dissabte

Esports

El KH-7, sense ritme de partit, visitarà l'Elx en l'European Cup
El KH-7, sense ritme de partit, visitarà l'Elx en l'European Cup | BMG

El KH-7 BM Granollers disputarà l'anada de la tercera ronda de l'European Cup sense ritme de competició. El conjunt de Robert Cuesta no competeix des del passat 17 d'octubre, en la victòria continental contra l'Alavarium, de Portugal, al Palau d'Esports. Des d'aleshores, l'equip ha viscut dos ajornaments contra l'Elx i el Rocasa Gran Canaria, a la Divisió d'Honor, amb corresponents confinaments de la plantilla.

De fet, dimecres, va haver de jugar a la pista del BM Porriño, amb victòria treballada per 26 a 29, i dissabte disputarà un dels partits més transcendentals i il·lusionant de la temporada amb l'anada de la tercera ronda de la competició europea. Això sí, el duel serà a la pista de l'Elx. "Després de tres setmanes sense competir tenim moltes ganes de tornar a les pistes. És cert que no arribem en el millor moment pel que fa a nivell de ritme competitiu, però també és veritat que hem entrenat a bon ritme. Ens haurem de posar a prova amb el Porriño", deia Robert Cuesta, l'entrenador del KH-7, abans del duel a terres gallegues.

L'anada a Elx serà complicat contra un dels equips més potents de la Divisió d'Honor femenina, que el curs passat va ser segona i al setembre, subcampiona de la Copa de la Reina.

Edicions locals