Robert Cuesta: "No hem de sominar en la remuntada, hem de treballar"

El KH-7 Granollers té una setmana per preparar el partit de tornada de la tercera ronda de l'European Cup

Esports

Robert Cuesta: "No hem de sominar en la remuntada, hem de treballar"
Robert Cuesta: "No hem de sominar en la remuntada, hem de treballar"

Per passar la tercera ronda de l'European Cup, el KH-7 Granollers necessitar remuntar l'electrònic de l'anada a Elx que pesa amb quatre gols de desavantatge (26-22). L'equip granollerí no afrontava l'anada en les seves millors condicions després de guanyar dimecres a Porriño després d'un mes sense jugar i amb dues setmanes confinades per la Covid-19. 

Tot i aquesta situació, el KH-7 va plantar cara i en moments del partit va portar la iniciativa. "Hem tingut dues setmanes amb moltes jugadores que han passat la Covid-19 i hem afrontat el partit intentant recuperant la millor forma física possible, per afrontar dimecres el partit de Porriño i el d'Elx", explica el tècnic Robert Cuesta, que admet que l'equip té possibilitats de passar ronda: "no hem de somiar en la remuntada, hem de treballar".

El KH-7 Granollers tindrà una setmana per preparar el decisiu duel al Palau d'Esports. "Ens veiem capaces de remuntar al Palau d'Esports, som conscient de les errades que hem fet, de les coses que no hem fet bé i de les que sí. Tenim una setmana per poder analitzar el partit i preparar-lo de la millor manera", augura Cuesta, que té com aval la immaculada dinàmica de victòries en la Divisió d'Honor femenina. 

Tanmateix Ana González, que jugava a Elx contra el seu exequip i va marcar sis gols signant un gran partit, confia a capgirar l'electrònic al Palau d'Esports. "Al Palau ens fem més gran i tenim possibilitats de guanyar. Volem donar-ho tot i guanyar el partit", explica González.  

 

 

Edicions locals