Antoni Bassas, número 2 de la precandidatura de Víctor Font a la presidència del Barça

Les eleccions al FC Barcelona estan previstes pel 24 de gener

Esports

Antoni Bassas, número 2 de la precandidatura de Víctor Font a la presidència del Barça
Antoni Bassas, número 2 de la precandidatura de Víctor Font a la presidència del Barça | Sí al Futur

El periodista Antoni Bassas serà el número 2 de la precandidatura de Víctor Font a la presidència del FC Barcelona, previstes pel 24 de gener. L'empresari granollerí suma un segon nom en la seva candidatura Sí al Futur! després de fer-ho amb Toni Nadal, ara ho fa amb el periodista Bassas, que va ser el codirector del mític programa de TV3, Aquest any cent, sobre el centenari del Barça, i és una de les cares reconegudes del periodisme català. 

Bassas faria tasques executives del gabinet de presidència i també estaria vinculat a l'àrea institucional, el departament de comunicació i la Fundació.  “Vaig dir que sí a la proposta d’en Víctor Font per tres motius: pel Barça, per la societat catalana i pel món, i per ell mateix. Estem vivint un canvi d’època del futbol i el club no pot seguir amb les estructures de sempre. Cal un canvi del model de gestió en un moment molt delicat pel club, pel futbol i pel món”, ha valorat Bassas en la trobada telemàtica amb els mitjans de comunicació. 

A més, segons ha anunciat Víctor Font, Bassas seria l'encarregat "d'organitzar la celebració del 125è aniversari del FC Barcelona". 

La trajectòria d’Antoni Bassas està estretament lligada al Barça, tant a nivell personal com professional. És llicenciat en Ciències de la Informació i ha estat 14 temporades (1981-1995) a les transmissions del Barça a Ràdio Barcelona i Catalunya Ràdio, amb Joaquim Maria Puyal. És l’autor del llibre A un pam de la glòria i del programa del Centenari del Barça “Aquest any, Cent!” a TV3.

És cofundador del diari “Ara”. Del 2009 al 2013 va ser el director d’”El matí de Catalunya Ràdio” i fou corresponsal de TV3 als Estats Units del 2009 al 2013. Entre d’altres, ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Periodisme, Premi Nacional de Comunicació, dos Premis Ondas, Premi Òmnium, Premi Millor Periodista Esportiu (Gala Mundo Deportivo 1999) Premi Josep Pla de Narrativa, Premi Protagonistas i Premi Optimisme Blaugrana (Penyes Barcelonès).

 

Edicions locals