Toca remuntada del KH-7 contra l'Elx

La tornada de la tercera ronda de l'European Cup serà diumenge a les 19.30 h al Palau d'Esports

Esports

Toca remuntada del KH-7 contra l'Elx
Toca remuntada del KH-7 contra l'Elx | BM Granollers

El KH-7 Granollers haurà de tirar de treball, enginy o èpica per passar la tercera ronda de l'European Cup contra l'Elx. Al partit d'anada les granollerines van anar de més a menys i per la tornada necessitaran mostrar la seva millor versió i capgirar l'eliminatòria, que ara està quatre gols en favor de les alacantines, 26 a 22. 

Tot i aquesta situació, el KH-7 va plantar cara i en moments del partit va portar la iniciativa. "Hem tingut dues setmanes amb moltes jugadores que han passat la Covid-19 i hem afrontat el partit intentant recuperant la millor forma física possible, per afrontar dimecres el partit de Porriño i el d'Elx", explica el tècnic Robert Cuesta, que admet que l'equip té possibilitats de passar ronda: "no hem de somiar en la remuntada, hem de treballar".

El KH-7 Granollers ha comptat amb una setmana per preparar el decisiu duel al Palau d'Esports de diumenge. "Ens veiem capaces de remuntar al Palau d'Esports, som conscient de les errades que hem fet, de les coses que no hem fet bé i de les que sí. Tenim una setmana per poder analitzar el partit i preparar-lo de la millor manera", augura Cuesta, que té com aval la immaculada dinàmica de victòries en la Divisió d'Honor femenina. 

Tanmateix Ana González, que jugava a Elx contra el seu exequip i va marcar sis gols signant un gran partit, confia a capgirar l'electrònic al Palau d'Esports. "Al Palau ens fem més gran i tenim possibilitats de guanyar. Volem donar-ho tot i guanyar el partit", explica González.  

Edicions locals