Cancel·lats els Campionats de Catalunya de Motociclisme i Campionat Mediterrani de Velocitat

El calendari esportiu del Circuit es tancarà el proper 19 de desembre amb la disputa del 1r RallySprint RACC

Esports

Cancel·lats els Campionats de Catalunya de Motociclisme i Campionat Mediterrani de Velocitat
Cancel·lats els Campionats de Catalunya de Motociclisme i Campionat Mediterrani de Velocitat | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya no podrà celebrar els Campionats de Catalunya de Motociclisme ni el Campionat Mediterrani de Velocitat, previstos pels dies 28 i 29 de novembre.

A causa de les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya i pel Procicat (Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya), així com per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física en el primer tram d’aplicació del Pla d’obertura progressiva d’activitats, es manté l’ajornament de totes les competicions esportives previstes de ser realitzades a Catalunya, quedant només exemptes les competicions d’àmbit estatal i internacional.  

Aquest conjunt de pautes establertes per contenir l'expansió de la pandèmia causada per la Covid-19 afecta directament els certàmens organitzats per la Federació Catalana de Motociclisme. D’aquesta manera, el calendari esportiu del Circuit es tancarà el proper 19 de desembre amb la disputa del 1r RallySprint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya.

Edicions locals