L'EC Granollers, amb un jugador menys des del minut 18, perd contra l'Horta (0-1)

Primera derrota dels granollerins, que ocupen el sisè lloc del grup 5B de la Tercera Divisió

Esports

L'EC Granollers, amb un jugador menys des del minut 18, perd contra l'Horta (0-1)
L'EC Granollers, amb un jugador menys des del minut 18, perd contra l'Horta (0-1) | Arxiu

Primera derrota de l'EC Granollers en partit oficial aquesta temporada. Els granollerins van perdre contra l'Horta per la mínima, 0 a 1, i després de jugar gairebé 70 minuts amb un jugador menys per l'expulsió d'Arnau Campeny, per doble targeta groga. 

Els granollerins van portar la iniciativa fins a l'expulsió de Campeny. Poc després, Pedro Astray ha avisat als locals amb un xut al pal d'un tret de falta. Per a major dificultat en un corner, l'àrbitre va assenyalar penal d'una falta d'Oriol Molins. Astray no va perdonar i va avançar als visitants, tot i que Marc Priego va encertar el costat del xut. El marcador ja no es va moure més, tot i que a la segona part l'ECG va poder marcar l'empat mitjançant dues ocasions d'Albert Ruiz, que no va tenir gaire fortuna de cara a gol. 

Aquesta és la primera derrota de l'ECG i ara ocupa el 6è lloc, del grup 5B de la Tercera Divisió, amb sis punts; mentre que l'Horta de l'exjugador professional Víctor Valdés, és ara 5è amb vuit punts. El pròxim partit dels granollerins serà al camp del Banyoles.  

Edicions locals