Aleix Espargaró troba el camí a Portugal pel 2021

El pilot granollerí tanca la quarta temporada a l'Aprilia Racing Team Gresini

Esports

Aleix Espargaró troba el camí a Portugal pel 2021
Aleix Espargaró troba el camí a Portugal pel 2021 | Aprilia Racing Team Gresini

Aleix Espargaró (Aprilia Racing Team Gresini) va acabar amb bones sensacions en l'últim gran premi del calendari, a Portugal. El granollerí va acabar la cursa al 8è lloc, però al tram final va presentar uns registres esperançadors que igualaven el ritme del campió a Potimao, Miguel Oliveira (KTM). 

“Va ser una cursa fantàstica, però també estic enfadat perquè podria haver estat encara millor amb una millor classificació. Començar per darrere em va obligar a estar amb el gran grup i vaig tenir èxit perquè la motocicleta era molt competitiva", va explicar en acabar la cursa Aleix Espargaró, que ha acabat enguany al 17è lloc de la classificació general amb 42 punts.  

A Xest i Portimao, el pilot granollerí va aconseguir les millors posicions de la temporada de MotoGP, amb un 9è i 8è lloc respectivament. "En aquestes darreres curses, hem pogut trobar consistència i rendiment, així que vull que aquest sigui el nostre punt de partida per construir un 2021 d’alt nivell. Tornaré a la pista a Jerez per preparar-me per a la temporada vinent, tot i el cansament després de tres caps de setmana seguits, i això demostra la meva determinació i la d’Aprilia, per aconseguir finalment els resultats que ens mereixem", va admetre.

Aleix Espargaró encadena ja quatre temporades amb Aprilia i a l'estiu va signar la renovació de dues més, fins a finals del 2022. En total, l'Aleix suma ja 11 temporades completes a MotoGP en 12 anys -en 2011 va tornar una campanya a Moto 2-. 

Edicions locals