El KH-7 incorpora la campiona del món brasilera Elaine Gomes

La pivot arriba un acord amb la jugadora fins a final de temporada per suplir la baixa de Kaba Gassama

Esports

El KH-7 incorpora la campiona del món brasilera Elaine Gomes
El KH-7 incorpora la campiona del món brasilera Elaine Gomes

El BM Granollers ha arribat a un acord amb la jugadora internacional brasilera Elaine Gomes per tal de suplir la baixa de Kaba Gassama a la posició del pivot. Elaine té 28 anys, mesura 1,83 m i pesa 76 Kg i signarà amb el club vallesà pel que resta de la temporada. 

Elaine Gomes va començar a jugar a handbol al Brasil amb l'Ablihand i el Força Atlética Handebol. Anys més tard va iniciar la seva aventura europea passant per clubs com el Nykøbing F. Håndboldklub, l'HCM Râmnicu Vâlcea, el Kastamonu Belediyesi Gsk, l'Atlantique Handball i, finalment, el Corona Brasov romanès, on ha militat les dues últimes campanyes.

Gomes té molta experiència en lligues europees i també ha disputat l'EHF Champions League femenina. Amb la selecció del Brasil ha estat campiona del món (2013), medalla d'or als campionats panamericans (2015 i 2019) i medalla d'or al Campionat sud-americà (2018).

El BM Granollers i Elaine Gomes tenen previst formalitzar l'acord en les properes setmanes, en el moment que les autoritats administratives li concedeixin el visat de residència i treball.

 

Edicions locals