Alèxia Putellas, amb Espanya, frega el bitllet de l'Eurocopa amb una golejada contra Moldàvia (10-0)

La jugadora molletana ha rebut aquesta setmana el premi MVP de la lliga espanyola 2019-2020, del diari Marca

Esports

Alèxia Putellas, amb Espanya, frega el bitllet de l'Eurocopa amb una golejada contra Moldàvia (10-0)
Alèxia Putellas, amb Espanya, frega el bitllet de l'Eurocopa amb una golejada contra Moldàvia (10-0) | Marca

Alèxia Putellas té a tocar el passi de l'Eurocopa 2022 amb la selecció espanyola després de guanyar contra Moldàvia, per 10 a 0. El combinat estatal lidera el seu grup de la fase prèvia, amb 16 punts i dos partits pendents, i tan sols necessita sumar un punt per assolir matemàticament la classificació pel Campionat d'Europa, que es disputarà a Anglaterra

La molletana va participar en la golejada estatal amb una nova actuació destacada, donant les assistències dels dos primers gols i marcant el setè del partit. Espanya havia de disputar un segon compromís avui dimarts contra Polònia, que finalment s'ha ajornat fins al febrer per casos de positiu de Covid-19 en el combinat polonès. Espanya tan sols necessita sumar un punt en qualsevol dels dos partits que té pendents, l'altre és contra l'Azerbaidjan que es preveu disputar el gener del 2021. 

Premi MVP de la lliga espanyola

El bon moment esportiu de la jugadora molletana va acompanyat en l'àmbit individual. Alèxia Putellas va rebre ahir dilluns el premi MVP a la millor jugadora de la lliga espanyola 2019-2020, que atorga el diari Marca. "Intento cada dia ser més completa possible en totes les facetes del futbol i em sento còmode millorant. Segueixo amb el desig de ser millor", va dir durant la gala virtual la molletana, que augura seguir treballant: "la pilota d'or no depèn de mi, hi ha un jurat que escull les candidates i les guanyadores. A mi només em queda seguir treballant i ajudant a l'equip el millor que pugui, i al club també". 

Edicions locals