Més de 40 expropiacions pel tercer carril de la C-17 en sentit nord

Es van publicar el passat 20 de novembre al DOGC, i de totes elles 38 són finques paretanes

Societat

Plànol del tram de la C-17 on es construirà el tercer carril en sentit nord
Plànol del tram de la C-17 on es construirà el tercer carril en sentit nord | Departament de Territori

Granollers, Lliçà de Vall, Parets del Vallès

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat va publicar el passat 20 de novembre la relació dels béns i els drets afectats per l'execució del tercer carril de la C-17 en sentit nord en el tram que va de Parets a Granollers. Concretament inclouen 38 expropiacions paretanes, 11 de Lliçà de Vall i una de Granollers.

D'aquesta manera, el dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat s'obria un període de quinze perquè els propietaris afectats puguin presentar les seves al·legacions, per tal d'esmenar, si s'escau, les possibles errades o omissions en la relació dels béns i els drets afectats o dels seus titulars.
D'aquesta manera es fa un pas més en el projecte d'ampliar l'autovia que travessa tota la comarca i en la qual actualment s'estan fent obres per afegir un tercer carril en sentit sud.

El passat 6 de novembre el conseller Damià Calvet va visitar aquestes obres i va explicar que les obres en direcció a Vic arrencaran quan finalitzin les actuals i també hi va afegir, sobre el tercer carril en sentit nord: "Estem acabant el projecte i pretenem licitar-ho a finals del 2020 o a principis del 2021".

Edicions locals