La gimnàstica artística femenina del CNG guanya el bronze per equips

El club granollerí suma quatre medalles més amb Mariona Masjuan, del nivell 5

Esports

El sènior femení amb la medalla de bronze.
El sènior femení amb la medalla de bronze. | CNG

L'equip sènior de la gimnàstica artística femenina del CN Granollers va guanyar una medalla de bronze al Campionat d’Espanya, que va tenir lloc el cap de setmana a Valladolid. A més, el club vallesà va penjar-se quatre medalles més en les categories de base.  

En la màxima categoria hi participaven quatre gimnastes. En Via Olímpica VO9, Ona Perxachs es va classificar en 8è lloc de la general, fent una 4a posició a salt, quedant-se molt a prop del podi; Joana Serrate, va ser 9a a la general, una gimnasta que porta poc temps al primer equip i que va defensar molt bé tots els aparells; i Carlota Garcia, va ser 10a d’Espanya, destacant en paral·leles. Al V10, Marina Esteban s’estrenava en la categoria més alta de la gimnàstica, amb un gran paper que la va situar en la 9a posició de la general. I d’aquest equip absolut, integrat per les 4 gimnastes de Via Olímpica, en va sortir una nova medalla de bronze, després d’assolir el tercer lloc en la classificació per equips en categoria absoluta.

En categoria base, Mariona Masjuan, del nivell 5, va aconseguir les altres quatre medalles amb el bronze de la general, fruit d’una gran actuació durant tota la competició, que la va portar a penjar-se, a més, una doble medalla de plata en terra i salt, i un bronze a barra d’equilibris. En aquesta categoria de Base també hi competia Rut Soler al B6, en el que va ser el seu primer Campionat d’Espanya, aconseguint un meritori 7è lloc.

Torn de la gimnàstica masculina

Avui i demà dimarts és el torn de la gimnàstica artística masculina, que també a Valladolid disputen el Campionat d’Espanya, tenint el CNG una representació de 3 gimnastes amb Gabriel Samper (B5), Abel Samper (B6) i Eduard Serrano (N2), que de la mà del seu entrenador Limin Jia, buscaran posicions de pòdium per acabar aquesta complexa i difícil temporada esportiva.

Edicions locals