S'estrena l'Escola de Ciclisme amb una cinquantena d'infants

El dissabte 12 de desembre es farà una segona jornada de portes obertes

Esports

S'estrena l'Escola de Ciclisme amb una cinquantena d'infants
S'estrena l'Escola de Ciclisme amb una cinquantena d'infants

La futura Escola de Ciclisme de les Franqueses s'ha estrenat en una jornada de portes obertes amb una cinquantena d'infants. La primera activitat de la nova instal·lació municipal va tenir lloc dissabte, de 10 a 13 h, amb membres de la Unió Ciclista Les Franqueses. 

Durant la jornada se'n van dur a terme activitats adaptades a les edats i al nivell dels participants amb sessions de jocs, d'habilitats, de tècnica, tallers i campus per a infants a partir de 4 anys. "Estem satisfets d'aquesta primera trobada. Vam fer diverses activitats i esperem seguir amb aquesta acollida", explica el responsable de l'activitat, Toni Serra.

El Patronat Municipal d'Esports, amb la col·laboració de la Unió Ciclista les Franqueses, està treballant per tenir l'Escola Municipal de Ciclisme a principis de 2021. De moment, s'hi ha construït un Pump Track, un circuit per a bicicletes amb salts i ressalts que permet la pràctica de la BMX, i un minicircuit per a BTT. 

Més jornades de portes obertes

Aquest dissabte, 12 de desembre (10 h), l'Escola de Ciclisme tornarà a obrir les portes per a tots els interessats en el món de la bicicleta i que volen millorar la seva tècnica en qualsevol modalitat. Les activitats estan pensades per a tots els nivells i des de 4 anys. Ciclistes i acompanyants han d'acomplir la normativa Covid-19 i signar el full responsable. Els interessats a formar part de l'escola poden trucar al Patronat Municipal d'Esports.

Edicions locals