Pluja de medalles de la gimnàstica masculina del CNG a l'estatal

Eduard Serrano, Abel i Gabriel Samper, medallistes a Valladolid

Esports

Pluja de medalles de la gimàstica masculina del CNG a l'estatal
Pluja de medalles de la gimàstica masculina del CNG a l'estatal | CNG

Pluja de medalles de la secció masculina de gimnàstica del CN Granollers al Campionat d'Espanya, que va tenir lloc a Valladolid fins al 8 de desembre. En la màxima categoria de la competició Via Olímpica, Eduard Serrano va guanyar el subcampionat d’Espanya en VO2, fent un gran paper al llarg de tota la competició que li va permetre, a més, penjar-se la medalla d’or en barra, terra i salt, i la plata en poltre amb arcs, anelles i paral·leles.

En competició de base, Abel Samper, es va alçar com a campió d’Espanya de la categoria B6, després de classificar-se en primer lloc de la general. De la seva actuació, també se’n va endur dues medalles d’or més en poltre amb arcs i paral·leles, una doble plata en anelles i barra fixa, i un bronze en terra. En B5, Gabriel Samper, que va ser 5è de la general, es va proclamar subcampió d’Espanya en poltre amb arcs, amb medalla de bronze en anelles i paral·leles.

Un gran paper d’aquests gimnastes, capitanejats pel seu tècnic Limin Jia, que van afrontar amb èxit aquesta primera competició des de l’aturada per la pandèmia, i que tanca, de la mateixa manera, una complexa i difícil temporada esportiva. 
 

Edicions locals