El CD la Concòrdia escala fins al quart lloc amb la victòria a la Penya Esplugues B

Les llagostenques tancaran al primera volta a la pista del Ripollet

Esports

Celebració de la Concòrdia després de guanyar contra la Penya Esplugues B.
Celebració de la Concòrdia després de guanyar contra la Penya Esplugues B. | CD La Concòrdia

El CD la Concòrdia ha pujat fins a la quarta posició del grup 2A, de la Segona Divisió estatal, després de guanyar dimarts el partit ajornat contra la Penya Esplugues B, per 4 a 2. Les llagostenques mostren una millora en el seu joc i, sobretot, en l'aspecte golejador, amb vuit gols en dos partits, perquè dissabte passat van empatar contra el líder, l'Eixample, per 4 a 4.  

Les de Javier Ruiz pugen fins al 4t lloc i estan empatades amb el tercer classificat, l'AECS L'Hospitalet, amb 11 punts, tot i que les llagostenques encara tenen un partit pendent contra el cuer, l'Atlético Mercadal. Líder destacat és l'Eixample, amb 14 punts, que la setmana passada no va poder doblegar a la Concòrdia, en un partit intents. De fet, les blavetes van empatar fins a dues vegades el duel, amb el 0 a 2 i el 2 a 4. El compromís contra el filial de la Penya Esplugues va ser més plàcid. 

El pròxim partit de la Concòrdia serà a la pista del Ripollet, que ocupa el penúltim lloc amb cinc punts i encadena sis partits sense guanyar perquè l'únic triomf va ser a la primera jornada contra el cuer, el Mercadal (1-11). Aquest serà l'últim partit de la primera volta de la competició. 

Un únic partit ajornat

Amb el compromís disputat dimarts, la Concòrdia tan sols suma un partit ajornat. L'equip de Ruiz té previst jugar el compromís contra l'Atlético Mercadal el 19 de desembre, al Pavelló Antonio García Robledo, que suposaria l'últim duel del 2020 perquè la competició per les llagostenques s'aturarà fins al 2021. 

Edicions locals