Una vintena d'atletes, al nou grup de trail de l'Atletisme Montornès

El grup està dirigit per Elias Resina, medallista europeu màster

Esports

Una vintena d'atletes, al nou grup de trail de l'Atletisme Montornès
Una vintena d'atletes, al nou grup de trail de l'Atletisme Montornès

José Luis Rodríguez Beltrán

El Club Atletisme Montornès ha obert una nova secció de muntanya, que des del passat setembre ja suma una vintena d'atletes inscrits. El club montornesenc inicia la secció de trail, sota el nom de Montrail que dirigeix l'atleta Elias Resina, de 45 anys. L'objectiu del nou grup d'entrenament és donar cobertura als corredors que volen sortir de la pista o les curses populars d'asfalt. 

"Fer trail no és només posar-se unes sabatilles i córrer per la muntanya. Nosaltres fem una base, com qualsevol atleta, i després hi ha coneixements tècnics i de l'entorn", diu Resina, que suma una dècada com a membre de l'Atletsime Montornès. Elias Resina és el principal monitor, que motiva a la vintena d'esportistes. El responsable del trail montornesenc és un habitual de les curses de muntanya i el 2017 va assolir els seus majors èxits, en categoria màster, amb un bronze al Campionat d'Europa i un or, en la categoria d'equips. "Estem molt contents de la resposta dels atletes. Vam començar al setembre i hi havia molta incertesa a causa de la pandèmia. Però la gent respon i té ganes de seguir aprenent", diu el responsable. 

La secció té com a seu d'operacions les pistes d'atletisme, però "sortim a buscar la muntanya", admet Elias Resina, que tot i això, hi ha tres duies d'entrenament per setmana: "com qualsevol atleta, hem de fer tècnica o treball a la pista, però després fem les nostres sortides". 

 

Edicions locals