Els Mossos denuncien 42 persones que volien fer una festa a una casa de Sant Feliu de Codines

Van aixecar actes per l'incompliment de les mesures de prevenció de contagis de la Covid-19

Societat

Sant Feliu de Codines

Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de districte de Caldes de Montbui coordinadament amb la Policia Local de Sant Feliu de Codines van aixecar 42 actes per incompliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 en localitzar una festa no autoritzada durant aquest passat pont de la Constitució a Sant Feliu de Codines.

Gràcies a la informació facilitada per testimonis propers a la zona els Mossos van tenir coneixement que s’estava fent una festa no autoritzada en una casa aïllada a Sant Feliu de Codines. La matinada del diumenge 6 de desembre es va organitzar una actuació conjunta de Mossos amb la Policia Local als voltants de la casa i van identificar i denunciar 32 persones que s'hi adreçaven incomplint el confinament nocturn i municipal.

Diumenge a la tarda, patrulles de mossos de la comissaria de Districte de Caldes de Montbui, dotacions de la Unitat Regional de Policia Administrativa de la RPMN i indicatius de la Policia Local Sant Feliu de Codines van anar a la casa per comprovar la situació. Dins la casa se sentia música i els agents van trucar per comprovar la quantitat de gent que hi havia dins. Van trobar 12 persones en el seu interior que van ser denunciades per incompliment de les mesures preventives COVID-19, ja que el límit establert per reunir-se està fixat en 6 persones i tampoc portaven cap d’ells mascareta de protecció.

Des de l’inici de l’actuació, els agents van controlar l'accés al camí que portava a la casa per a evitar que ningú s’afegís a la festa no autoritzada. En total, durant els tres dies que va durar el control, es va impedir que més de 50 persones s’afegeixin a la festa.

Edicions locals