Corró d'Amunt acollirà la segona prova de la Copa Catalana BTT 2021

La cursa reunirà els millors ciclistes catalans el 7 de març

Esports

Un dels moments de l'edició del 2020
Un dels moments de l'edició del 2020 | Ajuntament de les Franqueses

Corró d'Amunt acollirà la segona prova del calendari 2021 de la Copa Catalana BTT Internacional Biking Point, que constarà d'un total de nou curses. La prova vallesana, tota una clàssica del Cross Country, tindrà lloc el 7 de març i puntua en la categoria C2 del rànquing de la Unió Ciclista Internacional (UCI).

La temporada 2021 és un olímpic i el circuit català és un dels més potents del BTT, amb nou curses puntuables UCI. El calendari s'iniciarà el 27 i 28 de febrer a Banyoles, i la setmana següent, els pilots internacionals arribaran a Corró d'Amunt. La campanya passada, la zona esportiva franquesina va rebre prop de 600 ciclistes en un recorregut de 6 km, amb trams tècnicament exigents i traçats revirats i intensos, que va guanyar en l'elit masculina Hugo Drechou, de l'equip Massi de Granollers. 

La resta de proves del calendari són Santa Susanna (17 i 18 d'abril), Barcelona (1 de maig), Vall de Lord (30 de maig), Mallorca (13 de juny), Vall de Boí (20 de juny), Vallnord (11 de setembre) i Girona (25 i 26 de setembre). 

Edicions locals