El waterpolo CNG deixa escapar la victòria a Premià (18-15)

L'equip granollerí, tot i perdre, es manté al segon lloc de la Primera Divisió

Esports

El waterpolo CNG deixa escapar la victòria a Premià (18-15)
El waterpolo CNG deixa escapar la victòria a Premià (18-15) | CNG

El waterpolo del CN Granollers va deixar escapar la victòria a la piscina del CN Premià (18-15), tot i que es manté al segon lloc de la Primera Divisió. El millor dels de Tomas Bruder va ser Joel Bertran, amb sis gols, que va ser insuficient per guanyar el partit. 

L'últim duel de l'any va ser ajustat, de principi a fi, tot i que el Granollers s'havia plantat en millors condicions en l'últim quart del compromís. Es va arribar al descans amb un empat a  nou gols, per afrontar un tercer quart que va permetre el Granollers avançar-se en el marcador amb un 12-13. A l’últim quart, però, el CNG va defallir i va començar a notar la falta d’efectius a la banqueta i l’esforç realitzat durant tot el partit, fent un parcial en contra de 6 a 2. 

Tot i que el CNG no ha pogut sumar aquesta jornada, es manté en segon lloc de la classificació, amb 10 punts, per sota del CN Rubí amb 15, i per davant de l’Horta amb 9, seguit del Brains amb 8 punts. L'equip granollerí haurà d’esperar al 9 de gener de 2021 per a disputar la propera i última jornada de la primera volta, que l’enfrontarà a casa a l’Helios, en el partit ajornat corresponent a la primera jornada.

Edicions locals