Víctor Font presenta Juli López com a director general d'esports

El precandidat granollerí confia en el també granollerí per ser l'enllaç entre l'estructura esportiva i la directiva del FC Barcelona

Esports

Víctor Font presenta Juli López com a director general d'esports
Víctor Font presenta Juli López com a director general d'esports

El granollerí Víctor Font segueix destapant la seva precandidatura per a les eleccions del FC Barcelona i avui ha presentat el projecte esportiu, que comptarà com a director general d'esports amb el també granollerí Juli López, de 51 anys, que va ser professional de futbol durant 11 anys, estant 5 al FC Barcelona (Barça B i primer equip), i també a altres equips de primera i Segona Divisió A espanyola. De fetm tots dos van coincidir a la base de l'Esport Club i han admès, ser amics. 

En plena cursa per la recollida de signatures, Font ha presentat, juntament amb Juli López, l'estructura esportiva, amb Xavi Hernández, amb el càrrec de mànager general de futbol, i Jordi Cruyff, com a director esportiu. La tasca de López seria la d'enllaçar l'estructura esportiva, de totes les seccions, amb la directiva. "A Víctor el conec des de petit, vam jugar plegats al Granollers i ens uneix una amistat. A més, conec la seva trajectòria professional per la seva empresa i el Barça el necessita", admetia Juli López, que remarcava el seu paper dins el club: "es tracta d'un canvi de model, jo seré un vincle entre la junta directiva i les estructures professionals. Al marge de la meva experiència al futbol, he treballat molt en el lideratge d'equips". 

Del director general d’esports, Juli López, en dependran cinc grans àrees que seran transversals per a totes les disciplines esportives del club amb els serveis mèdics, la preparació física i fisioteràpia, el comportament i psicologia, la metodologia i la gestió de talent jove. "És un perfil molt únic, professional del futbol, que hagi fet una carrera com Ciències Empresarials, a ESADE, i que tingui experiència executiva. Aquest és un amic meu, Juli López", així el presentava Font, que confia en el granollerí com una de les persones fortes del projecte esportiu. 

Juli López es va formar al planter del FC Barcelona i a principis dels anys noranta va estar al Barça B. A Primera va debutar al Valladolid, cedit pel Barça la temporada 93-94. Posteriorment, va jugar al Mallorca, novament al filial blaugrana, i a l'Alavés. A més, té un lligam familiar amb el Barça, sent el germà petit de dos altres exjugadors del FC Barcelona, Sergi i Gerard López. 

Edicions locals