Pol Espargaró ja llueix els colors del Repsol Honda

El granollerí és pilot oficial de la marca japonesa des de l'1 de gener

Esports

Pol Espargaró ja llueix els colors del Repsol Honda
Pol Espargaró ja llueix els colors del Repsol Honda | Repsol Honda

Nou any, vida nova. Pol Espargaró viu un moment de canvi i des d'aquest 1 de gener és oficialment pilot de l'equip Repsol Honda, deixant enrere el seu pas amb KTM. El pilot granollerí va rebre fa uns dies una sorpresa ben especial al seu domicili d'Andorra, la motocicleta del 2021. "He somiat moltes vegades aquest moment, de veure'm amb aquesta moto i amb aquests colors", deia Espargaró, després de veure la moto. 

Pol Espargaró es va posar ràpidament la samarreta de Repsol Honda i va pujar-se'n a la moto. "És una mica més estreta del que pensava, em faltarà només arrancar-la", feia broma el pilot granollerí, que es mostra del tot il·lusionat, i amb un somriure d'orella a orella, per formar part d'un dels equips més potents de MotoGP. El vallesà no provarà la seva nova motocicleta fins als primers entrenaments oficials a Sepang. 

‘Polyccio’ arriba a Repsol Honda després de signar la seva millor temporada de MotoGP amb KTM, pujant fins a cinc cops al tercer lloc del podi -a Estíria, San Marino, França i els dos de Xest- i n'ha aconseguit fins a dues vegades la pole position -Estíria i Xest- en la seva setena temporada a MotoGP. En les sis anteriors, tan sols havia aconseguit un tercer lloc amb KTM el 2018. En les quatre temporades de KTM, l'evolució seva i de la motocicleta és més que evident. Campanya rere campanya va millorar la seva posició, passant de la 17a, a la 14a, a l'11a i, finalment, a la 5a d'enguany. 

Edicions locals