El Circuit signa la renovació del contracte amb la Fórmula 1 per un any més

L’acord ha estat prorrogat un any més i el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de maig de 2021

Esports

El Circuit de Barcelona-Catalunya i la Fórmula 1 han signat la renovació del contracte que confirma la celebració del Gran Premi d’Espanya al traçat barceloní l’any 2021.

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha assegurat la seva continuïtat al Campionat del Món FIA de Formula 1 aquesta temporada i celebrarà la tradicional cita amb la categoria reina els dies 7, 8 i 9 de maig. Aquesta serà la 65a edició del Gran Premi d’Espanya, la 31a que se celebra de forma consecutiva al Circuit, instal·lació que durant la temporada 2021 també commemorarà el 30è aniversari de la seva inauguració.
 
Amb aquest acord, el Circuit de Barcelona-Catalunya seguirà consolidant la seva projecció internacional i el seu posicionament com a instal·lació referent al món del motor. El traçat català seguirà treballant amb la Formula 1 un nou contracte a llarg termini que asseguri la continuïtat del Gran Premi d’Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya més enllà del 2021.

Ramon Tremosa, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i president del Circuit de Barcelona-Catalunya: “El Gran Premi d’F1 a Catalunya és un gran esdeveniment mundial que genera un efecte multiplicador en termes de creixement del PIB, de llocs de treball i de creació de riquesa deu vegades superior a l’aportació que hi fa el Govern de la Generalitat”. El conseller Tremosa ha afirmat en aquest sentit que “seguirem treballant des del Govern per fer del traçat de Montmeló una seu permanent de la competició, perquè la Fórmula 1 no és una despesa, sinó una inversió”.
 
El titular d’Empresa i Coneixement i president del Circuit ha destacat que “Catalunya és un país de motor, amb una gran afició, campions internacionals i unes infraestructures extraordinàries” i que amb aquest acord “garantim un any més mantenir la presència del Circuit de Barcelona-Catalunya al calendari de les principals competicions de motor estatals i internacionals“.  
 

Edicions locals