Víctor Font recull 4.710 butlletes i serà candidat a les eleccions del Barça

El club ha de validar les butlletes del granollerí, que necessitava un mínim de 2.257

Esports

Víctor Font recull 4.710 butlletes i serà candidat a les eleccions del Barça
Víctor Font recull 4.710 butlletes i serà candidat a les eleccions del Barça | Sí al futur

El granollerí Víctor Font ha presentat a l’Auditori 1899 del FC Barcelona les 4.710 butlletes de suport que Sí al futur ha rebut durant el període de recollida de signatures a la presidència del FC Barcelona, que va començar el passat 23 de desembre. Aquestes 4.710 signatures lliurades superen de 2.453 les 2.257 necessàries per convertir-se en candidat. 

A l’espera que el FC Barcelona validi les paperetes entregades, el precandidat de Sí al futur, Víctor Font, ha declarat que està molt satisfet pel suport rebut per part de totes les sòcies i socis que li han confiat la signatura: “agraeixo a totes aquelles persones que durant aquests dies han vingut a la seu o han anat un dels més de 200 punts de recollida que teníem per fer-nos confiança i donar-nos el seu suport amb la seva signatura. Gràcies a tots els socis i sòcies per l’escalf i les múltiples mostres d’afecte que ens heu mostrat”.

Quatre precandidats passen el tall, de moment

Juntament amb Víctor Font, altres tres precandidats han aconseguit passar el tall de les signatures. El que més ha recollit ha estat l'expresident Joan Laporta amb un total de 10.257, seguit per Font (4.713), Toni Freixa (2.822) i Emili Rousaud (2.510).  Segons el calendari del club barceloní, del 12 al 14 de gener es proclamaran les candidatures; del 14 al 22 de gener, hi ha la campanya electoral; el 23 de gener, jornada de reflexió; i el 24 de gener, jornada electoral. Tot i que aquest divendres hi haurà una reunió entre el Barça, Procicat i Secretaria General de l'Esport per definir si es manté o s'ajorna el calendari electoral previst. 

 

Edicions locals