El KH-7 deixa escapar la victòria a l'últim sospir contra el Gran Canaria (27-27)

Robert Cuesta: 'Tal com ha acabat el partit no podem estar contentes amb aquest resultat'

Esports

El KH-7 deixa escapar la victòria a l'últim sospir contra el Gran Canaria (27-27)
El KH-7 deixa escapar la victòria a l'últim sospir contra el Gran Canaria (27-27) | BMG

El KH-7 Granollers va deixar escapar la victòria contra el Rocasa Gran Canaria en una última jugada desafortunada (27-27). Martina Capdevila feia el gol que semblava sentenciar el duel a pocs segons per la botzina final, deixant l'electrònic 27 a 26. Quan l'equip ja celebrava la victòria, les canàries van ser més àgils i van marcar un gol des del mig camp, amb un llançament d'Alba Chiara Spugini. Tot seguit, sonava la botzina final. Cares de pomes agres al Palau d'Esports. 

"Ens queda un mal de gust de boca. Tal com ha acabat el partit no podem estar contentes amb aquest resultat", explicava en acabar el duel el tècnic granollerí, Robert Cuesta, que admetia l'error: "hem de ser conscients que érem una menys, hem fet gol i hem tingut temps de replegar. Només, que ens hem quedat celebrant el gol". 

El duel ha estat igualat de principi a fi entre dos equips que busquen estar entre les millors de la Divisió d'Honor. El Rocasa, líder amb 13 punts; i el Granollers, segon, amb 11 i dos partits menys que les canàries. "Cert que l'equip ho ha lluitat i feia des de mitjans del novembre que no competíem i ens mancava molt el ritme, se'ns ha vist moltíssim a la primera part amb poca fluïdesa", deia Cuesta, que reconeixia haver millorat a la segona part. "Això ens ha ensenyat que el partit acaba al minut 60 i se'ns ha oblidat que estàvem jugant amb una menys, i que estàvem sense portera perquè precisament volíem guanyar aquest partit. No ens volíem quedar amb l'empat".

El pròxim partit de les granollerines serà dissabte a la pista del Gijón, que ocupen el quart lloc amb nou punts. A la primera volta, les granollerines van imposar-se per 31 a 23. 

Edicions locals