El Circuit rep un segell com a entitat compromesa amb un turisme segur davant el coronavirus

El traçat vallesà rep el segell Safe Travels de World Travel Tourism Council

Economia, Esports

| Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya es compromet a augmentar progressivament i amb treball constant els distintius en matèria de sostenibilitat. En aquesta ocasió, el recinte esportiu ha estat premiat amb el segell Safe Travels de World Travel Tourism Council (WTTC). Aquest distintiu reconeix el traçat vallesà com una entitat compromesa amb la sostenibilitat turística que ofereix un entorn segur davant la pandèmia de la Covid-19.
 

Turisme de Barcelona, com a entitat gestora del segell de seguretat i salut Safe Travels del  WTTC, ha estat l'encarregada de concedir aquest reconeixement al Circuit, situant-lo com a empresa del sector turístic distingida en el Compromís per la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona.

El Circuit de Barcelona-Catalunya continua essent reconegut com un operador turístic que aposta per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, que a més ha comptat amb un exhaustiu pla de contingència que contempla àmplies mesures per a mitigar la propagació del virus SARS-CoV-2 i garantir la seguretat de totes les parts implicades en l'activitat del traçat mundialista.

Entre les mesures que s'han tingut en compte s’hi troba l'ús del reconeixement facial mitjançant intel·ligència artificial en els accessos del Circuit, així com el control de temperatura. També els tests PCR i test d'antígens realitzats al personal i a diferents sectors implicats en el desenvolupament dels esdeveniments esportius, o la intensificació de les mesures de neteja i desinfecció.

En aquesta mateixa direcció, en el mes de maig de l’any passat, el Circuit de Barcelona-Catalunya va rebre el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere com a reconeixement a la seva adhesió amb la qual demostra el seu compromís cap a un turisme sostenible i responsable.

Edicions locals