El Barça confirma les eleccions el 7 de març

El granollerí Víctor Font, que és un dels candidats, demana que Eric Garcia s’incorpori al Barça en aquest mercat d’hivern

Esports

El FC Barcelona va confirmar que les eleccions a la presidència seran finalment el 7 de març. La comissió gestora ho va informar dilluns després d'una reunió i d'aquesta manera els tres candidats ja tenen la data màxima per explicar el seu projecte. Entre aquests, hi ha el granollerí Víctor Font que feia unes setmanes ja havia explicat que el 7 de març oferia menys risc per la situació sanitària i també donava més marge per explicar el seu projecte de Barça. 

La comissió gestora també va informar que es podran fer el vot presencial a sis seus amb les instal·lacions del club i a les ciutats de Tarragona, Lleida, Girona, Tortosa i Andorra. A més, també es podrà fer el vot per correu.

Víctor Font vol fitxar Eric Gracia

Sí al futur, la candidatura de Víctor Font, vol que el Barça faci efectiu el fitxatge d’Eric Garcia aquest mes, abans no tanqui el mercat d’hivern, en comptes d’esperar al mes de juny, tal com va decidir dimarts la Comissió Gestora. Víctor Font defensa que per aspirar a guanyar els títols de la temporada actual convé tenir la plantilla més competitiva possible i que, segons Ronald Koeman i l’estructura esportiva de Sí al futur, la incorporació ara del jugador és fonamental.  

Edicions locals