El KH-7 goleja el Pereda (47-29) i passa a la fase final de la Copa de la Reina

L'equip granollerí guanya l'eliminatòria amb un global de 85 a 57

Esports

Anna Zarzuela en una acció contra el pereda el dia del seu debut.
Anna Zarzuela en una acció contra el pereda el dia del seu debut. | Xavier Solanas

Sense miraments i amb contundència. El KH-7 ha demostrat voler passar a la fase final de la Copa de la Reina amb una golejada contundent al Palau d'Esports contra el BM Uneatlántico Pereda, per 47 a 29. Amb aquest resultat al partit de tornada, les granollerines tanquen una eliminatòria per emmarcar contra un conjunt de l'altre grup de la Divisió d'Honor amb un resultat molt ampli, per 85 a 57 en el global. 

En cap moment el KH-7 ha vist perillar l'avantatge de deu gols i el passi a la fase final gairebé ja es donava per fet al descans, tot i que mai s'ha de dir que la feina ja estava feta. El KH-7 segueix la seva línia ascendent per recuperar la seva millor versió d'abans de final del 2020 i aquests partits ajuden per tornar a les bones sensacions. Al descans el partit era ja molt favorable, 23 a 15. A la represa, l'equip de Robert Cuesta no ha abaixat el pedal de l'accelerador i ha guanyat la segona part per 24 a 14.

La pivot Elaine Gomes s'ha fet un tip d'àrea i n'ha marcat 9 gols i s'ha convertit en la màxima golejadora del partit, seguida d'Imane Ben Chayhab, amb 8; Mireia Torras i Janna Sobrepera, amb 7.

El KH-7 aparca la fase final de la Copa de la Reina fins al juny i ara se centra a la Divisió d'Honor, que el seu p`pròxim partit serà dimecres a la pista de l'Elche. 

El KH-7 amb ganes de fase final

"Hem mantingut la intensitat per la importància del partit perquè guanya el partit o l'eliminatòria dona passi a la fase final de la Copa de la Reina, que és una competició que ens agrada. L'hem donat la seva importància, sortir amb la intensitat que mereixia el partit respectant el rival i crec que ho hem aconseguit", explicava en acabar el duel la segona entrenadora Jèssica Bonilla, que avui ha dirigit el duel per absència de Robert Cuesta. 

Amb el resultat favorable, el KH-7 ha aprofitat per donar minuts a jugadores de la base, com ha estat amb Anna Zarzuela, que fa una setmana que s'entrena amb el primer equip i és del juvenil. "Estic molt contenta per debutar amb el primer equip", deia en acabar la primera línia, que ha jugat de central i lateral. També ha debutat la juvenil Paula Simó. 

KH-7 BM Granollers (47)Nicole, Simó Imane (8), Elaine (9), Mireia (7), Lea (2), Lora, Zarzuela, Giulia, Ona (6), Carmen (2), Marta, Anna Z. (1), Elaine, Ana (5), Janna C, Janna S (7), Martina.

Uneatlántico Pereda (29)De Sousa (5), Rodriguez (2), Pellon (1), Blanco (2), Barquin (2), Berastain (3), González, Ceballos, Xotchil (1), Saez (1), Brull (1), SaezG. (5), Fernández (2), Pañeda i González M. (4).

Exclusions: Sergio Gutiérrez i Sergio Martinez han exclòs a la Giulia Guarieiro per part del conjunt local i a la De Sousa, Rodriguez, Saez i González per part de l'Uneatlántico Pereda.

Parcials: 2-2, 6-5, 11-7, 13-9, 20-13, 23-15 (Descans) 25-17, 28-20, 32-21, 35-24, 40-25 i 47-29 (final).

Incidències: Partit corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Copa de la Reina disputat al Palau d'Esports de Granollers sense públic.

Edicions locals