Mar Juárez, subcampiona de Catalunya dels 20 km marxa

L'Atletisme Montornès suma quatre medalles al català amb un sub-18 i tres màsters

Esports

Mar Juárez, subcampiona de Catalunya dels 20 km marxa
Mar Juárez, subcampiona de Catalunya dels 20 km marxa | Club Atlèlic Manresa

Mar Juárez va aconseguir el subcampionat de Catalunya dels 20 km marxa en ruta. La montornesenca, que pertany a l'Avinent Manresa, va quedar segona al Gran Premi El Vendrell, que va tenir lloc diumenge i on va reunir els millors marxadors de Catalunya. 

Juárez va ser segona amb un temps d'1 hora, 36 minuts i 28 segons i va quedar a poc menys d'un minut de la dominadora de la marxa catalana, Raquel González, que va obtenir el seu vuitè títol català. 

En la prova absoluta també va participar la molletana Bea Cantero, que va quedar al 6è lloc dels 20 km marxa amb un registre d'1 hora, 50 minuts i 43 segons. Cantero enguany ha canviat d'equip i ha passat de l'Atlètic Mollet al Cornellà Atlètic. 

Medallistes del CA Montornès

L'Atletisme Montornès és un dels clubs referents de la marxa catalana i al català va participar amb un bon grapat d'atletes. El més destacat va ser Izan Ramírez, que es va proclamar subcampió de la categoria en ruta sub-18 dels 10 km. També van participar Paula Gómez amb un 9è lloc sub-18 dels 10 km; Sandra Cortès, tercera en 5 km en més de 40 anys; Maria Teresa Juárez, tercera en 5 km en més de 45 anys; i Francisco Jesús Abellán, segon en 5 km en més de 45 anys. 

Edicions locals