La Diputació inventaria tots els pous i canonades del clavegueram de Sant Feliu de Codines

L'ens provincial ha fet el pla director de clavegueram, que preveu la construcció de col·lectors per millorar la conducció de les aigües residuals

Societat

La Diputació inventaria tots els pous i canonades del clavegueram de Sant Feliu de Codines
La Diputació inventaria tots els pous i canonades del clavegueram de Sant Feliu de Codines | Diputació de Barcelona

Sant Feliu de Codines

La Diputació de Barcelona ha fet el Pla director de clavegueram de Sant Feliu de Codines, un treball que ha servit per elaborar un inventari de tots els pous de registre i de les canonades de la xarxa, amb una descripció de les seves característiques i el seu estat de conservació. El Pla també ha servit per estudiar el funcionament del clavegueram tant per temps sec com per temps de pluja fent propostes de millora.

D’acord amb aquest estudi, entre les actuacions previstes en el Pla hi ha la construcció de diversos col·lectors per tal de millorar la conducció de les aigües residuals que han de permetre incrementar la depuració de les aigües residuals a diferents punts del municipi.  També es contemplen actuacions que han d’afavorir la resiliència de la xarxa en episodis de pluges intenses com és incrementar el diàmetre de diferents col·lectors de la xarxa. El cost total de les actuacions incloses en el Pla és de 3.889.172 euros.

Els plans directors de xarxes de serveis són una eina de suport a la presa de decisions d'inversió en la millora de les xarxes de serveis d’aigua potable, enllumenat públic i clavegueram. Els treballs inclouen l'inventari de la xarxa, una diagnosi sobre el seu estat, propostes de millora amb les característiques tècniques, així com un pla d'etapes d'inversió a realitzar.

Edicions locals